NEA

Ανανέωση για την Toyota Corolla

TOYOTA-COROLLA-2017 (1)

H δημοφιλής Corolla περνά από ένα διακριτικό facelift ώστε να συνεχίσει ανανεωμένη την πορεία της έναντι του ανταγωνισμού…

TOYOTA-COROLLA-2017 (4)Στο πλαίσιο ενός τυπικού facelift οι αλλαγές στην Toyota Corolla είναι μικρής έκτασης και αφορούν στη μάσκα, στους νέους προβολείς με τα LED φώτα ημέρας και τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ πίσω έχει αλλάξει ο εσωτερικός σχεδιασμός των φώτων. Στο εσωτερικό έχει εμπλουτιστεί ο εξοπλισμός με συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και με ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Από κει και πέρα σε κάποιες αγορές, όπως π.χ. τη γερμανική, η γκάμα θα περιοριστεί σε ένα μόνο κινητήρα, τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.600 κ.εκ. και των 132 ίππων, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!