ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα φίλτρα diesel για διαχωρισμό νερού σε ποιότητα πρώτης τοποθέτησης.

new MANN diesel filter (1)

 Η MANN-FILTER θα παρουσιάζει στην Automechanika Frankfurt τα νέα PU 9005 z και PU 10 011 z φίλτρα καυσίμου diesel…

new MANN diesel filter (3)Η MANN-FILTER στην Automechanika 2016 στην Φρανκφούρτη, σκοπεύει να κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις νέες λύσεις φιλτραρίσματος. Από 13 έως 17 Σεπτεμβρίου, ο ειδικός στο φιλτράρισμα MANN+HUMMEL, θα παρουσιάσει τα PU 9005 z και PU 10 011 z φίλτρα καυσίμου diesel στην Αίθουσα 3 της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επιπλέον, η MANN-FILTER θα παρουσιάσει στους επισκέπτες  προϊόντα της όπως φίλτρα αέρα, λαδιού, καυσίμου και καμπίνας.

Τα σύγχρονα συστήματα ψεκασμού diesel απαιτούν καύσιμα υψηλής καθαρότητας. Η MANN-FILTER πληροί αυτές τις προδιαγραφές και τώρα με τα δυο υψηλών επιδόσεων φίλτρα καυσίμου diesel PU 9005 z και PU 10 011 z εξυπηρετεί ακόμα πιο αποδοτικά την αγορά του aftermarket.

new MANN diesel filter (2)Η σειρά προϊόντων της MANN-FILTER προσφέρει περισσότερους από 4.600 τύπους φίλτρων, καλύπτοντας περισσότερο από το 98% των Ευρωπαϊκών οχημάτων. Παγκοσμίως η σειρά της MANN-FILTER περιέχει 6.200 τύπους φίλτρων για περισσότερες από 225.000 εφαρμογές. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της MANN-FILTER είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης της MANN+HUMMEL. Το 2015 το Γερμανικό Γραφείο Εμπορίου και Ευρεσιτεχνιών κατέταξαν την εταιρία ανάμεσα στις 50 πιο ενεργές που αιτούνται διπλώματα ευρεσιτεχνίας για 5η συνεχή χρονιά. H MANN+HUMMEL πλέον κατέχει περισσότερες από 3.000 αιτήσεις, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και καταχωρημένα σχέδια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!