NEA

Nissan Qashqai: Πρώτο σε πωλήσεις και συλλεκτική έκδοση Black Edition

NISSAN-QASHQAI-BLACK-EDITION (1)

Το Qashqai αποτελεί για τη Nissan μια μοναδική συνταγή επιτυχίας, καθώς από το Σεπτέμβριο του 2015 κατάφερε να γίνει το μοντέλο που έσπασε το φράγμα των 500 χιλιάδων παραχθέντων αυτοκινήτων στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα, στο εργοστάσιο παραγωγής της Nissan.

Για τον λόγο αυτό, η Nissan κατασκευάζει ένα νέο Qashqai κάθε 62 δευτερόλεπτα ή 58 ανά ώρα, προκειμένου να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ειδικά στην Ελλάδα, τo Nissan Qashqai, αποτελεί την κορυφαία επιλογή αγοράς νέου αυτοκινήτου στην κατηγορία του, γεγονός που επιβεβαιώνεται πλήρως από τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων, για το πρώτο εξάμηνο του 2016.

NISSAN-QASHQAI-BLACK-EDITION (2)Το Qashqai διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τα εσκαμμένα στους τομείς της σχεδίασης και της τεχνολογίας, υιοθετώντας πρωτοποριακή αντίληψη, σε κάθε του πτυχή. Με προηγμένη αεροδυναμική εμφάνιση, εξαιρετική εσωτερική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κύλισης, αλλά και με συστήματα πληροφόρησης και πολυμέσων πέρα από κάθε προσδοκία, το Qashqai αντικατοπτρίζει την αφρόκρεμα της δημιουργικότητας για τη Nissan. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2016 πανελλαδικά, όπου κατατάσσεται στην πρώτη θέση, στα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας (C segment), με 1.438 ταξινομήσεις.

To κορυφαίο crossover της Nissan, θα διατεθεί και στην Ελλάδα σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, όπου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, στη συλλεκτική έκδοση Black Edition. Η οποία βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης Techna και έχει επιπλέον μαύρες ζάντες αλουμινίου Ibiscus 19 ιντσών, καθώς και διακοσμητικά ασημένια ένθετα στον εμπρός αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, το δερμάτινο σαλόνι και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κάτω τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της Black Edition, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το όλο πακέτο. Η Black Edition διατίθεται στην Ελλάδα με τον κινητήρα diesel των 1.600 κυβικών, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, κίνηση στους εμπρός τροχούς και σε δύο μοναδικά μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black, ή σε λευκό Pearl White.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!