ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πως θα έπρεπε να είναι ο άνθρωπος για να επιβιώσει σε ένα τροχαίο;

TAC-Project-Graham (10)

Όσο αποκρουστικός και αν δείχνει, ο Graham είναι ένα πραγματικό ομοίωμα και μας δείχνει πως θα έπρεπε να είναι η σωματοδομή του τέλειου άνθρωπου για να επιβιώσει από ένα τροχαίο!

TAC-Project-Graham (5)Η TAC είναι η επιτροπή ατυχημάτων στο τμήμα μεταφορών και συγκοινωνιών της Αυστραλίας και ανέθεσε στον πλαστικό χειρουργό David Logan να συνεργαστεί με τον ειδικό στα τροχαίο Christian Kentfield και την καλλιτέχνη Patricia Piccini. H ανάθεση είχε να κάνει με την δημιουργία του τέλειου ανθρώπου που θα άντεχε σε τροχαία ατυχήματα και για αυτό ο άσχημος Graham έχει χοντρό θώρακα με ενισχυμένα πλευρά, ένα τεράστιο κεφάλι που έχει την αντοχή ενός κράνους, τεράστιο αυχένα για να αντέχει στην σφοδρότητα, χοντρό δέρμα για να μην σχίζεται, και εξογκώματα σαν θύλακες για να προστατεύεται το σώμα.
Αρκετά ενδιαφέρον, όσο και αποκρουστικό, ενώ να τονίσουμε πως ο Graham δεν είναι εικονικός, αλλά έχει κατασκευαστεί από διάφορα υλικά (κερί, σιλικόνη, πολυουρεθάνη, υαλοβάμβακα και ανθρώπινες τρίχες) για να βρεθεί σε δημόσια θέα στην κρατική βιβλιοθήκη της Βικτώριας της Αυστραλίας έως τις 8 Αυγούστου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!