NEA

O Elon Musk θέλει μέχρι και «αγροτικό»!

tesla plan (3)

Σχεδόν μία δεκαετία από τον αρχικό πλάνο για την Tesla ο Musk ανακοίνωσε την δεύτερη φάση για την εταιρία του, η οποία περιλαμβάνει μέχρι και την παραγωγή ενός pick-up!

tesla plan (2)H Tesla διαθέτει πλέον τα Model S, Model X και οσονούπω Model 3 με τον ιδρυτή της να διαβλέπει την επέκταση της γκάμας με την προσθήκη ενός κόμπακτ SUV και ενός pick-up! Το τελευταίο θα έχει περισσότερο τον χαρακτήρα ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου, ενώ το SUV θα τοποθετείται στον πυρήνα της αμερικανικής αγοράς και θα εξοπλίζεται με νέας γενιάς μπαταρίες (λόγω και του μεγάλου όγκου του αυτοκινήτου).

tesla plan (1)Φυσικά, τα παραπάνω δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος της δεκαετίας μιας και από το νέο έτος προτεραιότητα θα έχει το φτηνότερο Tesla, το Model 3. Επίσης, ο Elon Musk είπε πως θα επενδύσει στις ηλιακές οροφές οι οποίες θα συνδράμουν στην φόρτιση των οχημάτων, καθώς και σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έναν κοινόχρηστο στόλο Tesla με ανταλλαγή όταν οι οδηγοί δεν το χρησιμοποιούν. Βέβαια, πολλά λέει ο Elon Musk κατά καιρούς για να στέκεται πάντοτε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, για να δούμε τι θα ισχύσει από τα παραπάνω…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!