ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

HELLA και InnoSenT εντείνουν την στρατηγική τους συνεργασία.

hella (3)

Η InnoSenT αναπτύσσει προϊόντα ραντάρ για την αυτοκινητοβιομηχανία αποκλειστικά για την HELLA – Η έναρξη των αισθητήρων ραντάρ 77 GHz έχει προγραμματιστεί για το 2019.

H HELLA KGaA Hueck & Co., ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως στο φωτισμό και τα ηλεκτρονικά και η εταιρία InnoSenT στην οποία η HELLA κατέχει το 50%, εντείνουν την ήδη υπάρχουσα συνεργασία τους. Μέσω της νέας συμφωνίας, η InnoSenT θα παρέχει στη HELLA αποκλειστικά όλα τα μελλοντικά προϊόντα και υπηρεσίες της, για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Η συμφωνία αποκλειστικότητας στην από κοινού ανάπτυξη συστημάτων ραντάρ για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι η συνέχεια της σχέσης των δύο εταιριών που ξεκίνησε το 2010. «Αυτό ενισχύει τη θέση μας στην αγορά και εξασφαλίζει την πορεία μας στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικών και αποδοτικών συστημάτων ραντάρ» αναφέρει ο Carsten Roch επικεφαλής του τμήματος συστημάτων υποβοήθησης οδηγού της HELLA. Για την InnoSenT, η αποκλειστική συνεργασία είναι «μια μοναδική ευκαιρία για να προχωρήσουμε σε μαζική παραγωγή ευφυιών και καινοτόμων λύσεων στον τομέα των ραντάρ» προσθέτει ο Christian Frank επικεφαλής του τμήματος αυτοκινητοβιομηχανίας της InnoSenT.

Με την ενίσχυση της συνεργασία τους, η HELLA και η InnoSenT ανοίγουν το δρόμο για μια μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού που χρησιμοποιούν τεχνολογία ραντάρ της InnoSenT. Για παράδειγμα, από το 2019 και μετά, με την έναρξη διάθεσης των αισθητήρων ραντάρ της HELLA των 77 GHz για εφαρμογές εμπρός/πλαϊνής περιοχής, όπως η αναγνώριση τυφλών σημείων ή η ειδοποίηση κυκλοφορίας διασταυρώσεως, θα μπουν στην παραγωγή αρχικά για την premium κατηγορία. Βασιζόμενοι στην αρθρωτή σχεδίαση και λαμβάνοντας υπόψη τα πανομοιότυπα σχέδια σε πολλά ίδια εξαρτήματα να χρησιμοποιούνται για τους αισθητήρες ραντάρ 24 και 77 GHz. Αυτό με την σειρά του απλοποιεί την δυνατότητα εναλλαγής των αισθητήρων στο όχημα.

Χάρη σ’ αυτή την λειτουργική κλιμάκωση, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι σε θέση να προσαρμόζουν τα σύστημα υποβοήθησης οδηγού στις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Αυτή η αρθρωτή σχεδίαση, επιτρέπει την σταδιακή εφαρμογή σε μικρομεσαίας κατηγορίας οχήματα, τεχνολογίας ραντάρ η οποία έχει ήδη καθιερωθεί στην premium κατηγορία.

www.hella.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!