NEA

Νέο hypercar από την Mercedes-AMG με 1.300 άλογα!

MERCEDES-AMG-HYPER-CAR-2107 (12)

Για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της πορείας της, η AMG θα παρουσιάσει με τα σήματα της Mercedes-Benz μέσα στο 2017 ένα αυτοκίνητο που θα την ανεβάσει στο ρετιρέ των hypercars!

MERCEDES-AMG-HYPER-CAR-2107 (11)Τόσο ψηλά, ώστε η νέα Mercedes-AMG θα βρεθεί απέναντι σε υπέρ-κατασκευές, όπως είναι Bugatti Chiron μέχρι τις LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Hybrid, ενώ ανάλογη θα είναι και η τιμή πώλησης που θα κυμαίνεται στα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ! Σύμφωνα με τις φήμες, η σχεδίαση του γερμανικού hypercar θα παραπέμπει στα πρωτότυπα της κατηγορίας LMP1 του Le Mans, και όπως έγινε με την AM-RB 001, έτσι και εδώ θα υπάρχει σύνδεση με την Formula 1 (στις φωτογραφίες βλέπετε το πρωτότυπο VGT).

MERCEDES-AMG-HYPER-CAR-2107 (14)Αν και παλαιότερα υπήρξαν φήμες για απάντηση απέναντι στην Ferrari με V12 μοτέρ, πιθανότατα την κίνηση θα αναλάβει ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης με έναν δίλιτρο turbo κινητήρα (ενδεχομένως αυτόν των 381 ίππων της A45 AMG) να συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τα 1.300 άλογα. Δεδομένη θα είναι τετρακίνηση, όπως και η τετραδιεύθυνση, ενώ ο στόχος είναι το απόβαρο να συγκρατηθεί περίπου στα 1.300 κιλά, ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη αναλογία 1/1 (1 κιλό στον ίππο). Για να δούμε, τι θα δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!