NEA

Αυτό είναι το νέο Honda Civic!

Honda-Civic_Hatchback-2017 (3)

H ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τη 10η γενιά Civic που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά αρχές 2017…

Honda-Civic_Hatchback-2017 (1)Ουσιαστικά αυτή είναι η πεντάθυρη εκδοχή του νέου Civic που θα κατασκευάζεται στο Swindon της Βρετανίας, ενώ σχεδιαστικά απέχει ελάχιστα από το πρωτότυπο που είχαμε δει τον Μάρτιο στην Γενεύη. Αργότερα θα λανσαριστεί και μία σεντάν εκδοχή που θα προορίζεται κυρίως για την αμερικανική αγορά (το νέο Civic θα διατεθεί εκεί από το φθινόπωρο) με την βασική έκδοση να είναι turbo άμεσου ψεκασμού στα 1.500 κ.εκ. και να αποδίδει 180 ίππους και 220 Nm στην σπορ έκδοση.

Όπως έχουμε γράψει το νέο Civic θα είναι το πρώτο Honda στην Ευρώπη που θα «φορέσει» το νέο 3-κύλινδρο των 1.000 κ.εκ. (πιθανότατα με 130 ίππους και 200 Nm ροπής). Την γκάμα των κινητήρων θα συμπληρώσει ο εξαιρετικός 1.6 i-DTEC, που θα είναι αναβαθμισμένος και πέρα από την έκδοση με τα 120 άλογα, πιθανότητα να τον δούμε και στην ισχυρότερη με τους δύο στροβιλοσυμπιεστές και με 160 άλογα.

Honda-Civic_Hatchback-2017 (2)Επίσης, το νέο Civic αναμένεται αρκετά πιο ευρύχωρο, καθώς το μήκος του αμαξώματος θα είναι αυξημένο κατά 13 εκ. και το πλάτος κατά 3 εκ., σε αντίθεση με το ύψος που θα χαμηλώσει κατά 2 εκ. Εννοείται πως το εσωτερικό (αναμένονται οι σχετικές φωτογραφίες) θα έχει όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης με smartphone, θα υπάρχουν όλα τα νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, ενώ προς τα τέλη της δεκαετίας θα προστεθεί στην γκάμα και υβριδική έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!