NEA

«Επιστροφή» για το Karma Revero [vid]

Για την ακρίβεια αυτή που επιστρέφει είναι η Fisker, αυτή την φορά με νέα επωνυμία (Karma) και ένα νέο ηλεκτροϋβριδικό τετράθυρο σπορ μοντέλο…

karma-reveroΑν θυμάστε η Fisker ήταν μία αξιόλογη μικρή αμερικανική εταιρία που είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει με το σχεδιαστικά φουτουριστικό και ηλεκτροκίνητο Karma που είχε παραχθεί το 2011-12 σε ένα σεβαστό αριθμό. Μετά από αρκετές περιπέτειες (το 2013 πτώχευσε) η εταιρία απέκτησε νέο ιδιοκτήτη (τον κινεζικό όμιλο Wanxiang Group) και ονομασία και σκοπεύει να επανέλθει στο προσκήνιο με το ηλεκτροϋβριδικό Revero που θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο.

karma-revero-1Το σύστημα πρόωσης θα είναι μία ριζικά αναβαθμισμένη εκδοχή του πρώτου Karma (είχε δίλιτρο turbo κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες), με νέες μπαταρίες και αρκετά εξαρτήματα από την BMW, ενώ στα highlights θα περιλαμβάνεται και μία σπέσιαλ φωτοβολταϊκή οροφή που θα τροφοδοτεί εν μέρει με ενέργεια το όλο σύστημα. Αν όλα πάνε καλά, τότε το Karma Revero, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως σε ένα περίπου μήνα και θα κατασκευάζεται στην Καλιφόρνια, θα αποτελέσει έναν καλό αντίπαλο για το Tesla Model S.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!