NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Σύστημα της Audi αναγνωρίζει πότε θα ανάψει… πράσινο!

Audi Traffic light information (2)

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε πως από το νέο έτος επιλεγμένα μοντέλα της θα διαθέτουν σύστημα που θα επικοινωνεί με τα κλασικά φανάρια στους δρόμους!

Audi Traffic light information (1)Tα Q7, A4 και A4 Allroad θα είναι τα πρώτα Audi που θα υποστηρίζουν το Traffic light information, ένα σύστημα που θα γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο πότε ένας φωτεινός σηματοδότης θα περάσει σε πράσινο. Έτσι, το σύστημα θα επισημαίνει με μία πράσινη ένδειξη στον πίνακα οργάνων και στο head-up display πότε θα πρέπει ο οδηγός να ξεκινήσει.

Σε πρώτη φάση το σύστημα αυτό θα λειτουργήσει σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ και στόχος είναι η πιο άμεση αντίδραση του οδηγού και η επιτάχυνση της ροής αυτοκινήτων ώστε να μειωθεί το κυκλοφοριακό. Λέτε η εποχή που τα φανάρια στους δρόμους θα αποτελούν παρελθόν; Κάντε κλικ για ένα σχετικό άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!