NEA

O Usain Bolt τα βάζει και πάλι με την φωτιά [vid])

Στο 2ο επεισόδιο της ψηφιακής καμπάνιας που κυκλοφόρησε η Nissan, o Bolt τα βάζει με τις φλόγες και αποδεικνύει ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντίπαλος που θα τον νικήσει.

Lightning strikes for the third time in the same place..Ο Usain Bolt με την κατάκτηση του 7ου χρυσού μεταλλίου του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ των αγώνων ταχύτητας και ένας από τους καλύτερους σπρίντερ όλων των εποχών. Η Nissan γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυνατότητες και την αξία του μεγάλου αθλητή, τον έχει χρήσει εδώ και αρκετό καιρό, «Παγκόσμιο Διευθυντή Ενθουσιασμού» της μάρκας και του έχει δωρίσει ένα μοναδικό GT-R, με το χαρακτηριστικό «Bolt Gold» χρώμα.

NΓια τον Usain Bolt, οι προκλήσεις στον στίβο είναι στο καθημερινό του πρόγραμμα. Έτσι και η Nissan, στην πρόσφατη ψηφιακή καμπάνια με τίτλο «Bolt vs. Flame», τον προκάλεσε να αντιμετωπίσει μια πραγματικά «φλέγουσα» κατάσταση!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!