ΔΙΑΦΟΡΑ

Πως θα είναι τα νέας γενιάς ταξί στην Ιαπωνία;

Toyota-JPN-Taxi-2017 (6)

Όπως το θέλει η Toyota, αλλά και οι περισσότεροι κατασκευαστές στην Ιαπωνία, τα ταξί του αύριο θα είναι υβριδικά και με αυτόνομη τεχνολογία!

Toyota-JPN-Taxi-2017 (3)Το μεγαλύτερο ποσοστό ταξί που κυκλοφορούν στην Ιαπωνία ανήκουν στην Toyota, η οποία ετοιμάζει την επόμενη γενιά, που θα λανσαριστεί το επόμενο έτος. Στόχος είναι η ακόμα μεγαλύτερη άνεση για συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες (όπως οι ηλικιωμένοι με τον μέσο όρο ηλικίας στην Ιαπωνία να αυξάνεται συνεχώς), τις οικογένειες με παιδιά, τους τουρίστες και τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Έτσι, τα νέα ταξί θα είναι πιο ψηλά θα έχουν ηλεκτρικά συρόμενη πόρτα, πίσω αναδιπλούμενη ράμπα, ένα πολύγλωσσο σύστημα κρατήσεων και ένα αυτόνομο σύστημα οδήγησης προσαρμοσμένο στις υποδομές της Ιαπωνίας. Το σύστημα πρόωσης θα είναι υβριδικό συνδυάζοντας κινητήρα που θα καταναλώνει εναλλακτικά φυσικό αέριο (ή βενζίνη) με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!