NEA

H Honda ετοιμάζει και ZSX κατω από το NSX!

HONDA-ZSX (1)

Όπως και το NSX έτσι και το ZSX θα κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και θα διατίθεται με τα σήματα της Acura, του premium σήματος της Honda…

HONDA-ZSX (5)Η Honda από ότι φαίνεται προχωρά αρκετά γρήγορα για την προσθήκη ενός νέου μικρότερου και βέβαια οικονομικά πιο προσιτού σπορ μοντέλου στη γκάμα της σε σχέση με το NSX. Έτσι κατοχύρωσε την ονομασία ZSX και κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία πατεντών τα σκίτσα που βλέπετε. Τα οποία απεικονίζουν ένα σπορ μοντέλο με αισθητική που ακολουθεί αυτήν του high tech NSX, με μικρότερες διαστάσεις και με τον κινητήρα στο κέντρο, κρίνοντας και από τις εισαγωγές αέρα αέσως μετά το διθέσιο εσωτερικό.

HONDA-ZSX (2)Οι φήμες πάντως λένε πως τα σκίτσα αφορούν καταρχήν ένα πρωτότυπο με αφαιρούμενη οροφή που θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2017 στο Ντιτρόιτ. Το μοντέλο παραγωγής, που μάλλον θα εμφανιστεί στην ίδια έκθεση ένα χρόνο αργότερα, ενώ το σύστημα πρόωσής του θα μπορεί να είναι υβριδικό, με τον κινητήρα του Civic Type R που για τη περίσταση μπορεί να έχει ανέβει στα 330 άλογα και έναν ηλεκτροκινητήρα, προκειμένου αφενός η συνδυαστική απόδοση να φτάνει τα 400 άλογα!

HONDA-ZSX (3) HONDA-ZSX (4)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!