NEA

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο VW Passat CC;

2018-vw-cc-leaked-official-image

Προς τα τέλη 2017 αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές το νέο Passat CC που θα έχει διαφορετική ονομασία και πιο επιθετικό κουπέ στιλ…

2018-vw-cc-leaked-official-image (1)Το επόμενο Passat CC (ας το αποκαλούμε έτσι μιας και δεν ξέρουμε τη νέα ονομασία) θα υιοθετεί αρκετά γνωρίσματα από το πρωτότυπο Sport Coupé Concept GTE, με τη χαρακτηριστικά μεγάλη μάσκα και τις συνολικά χυτές γραμμές. Από πλευράς διαστάσεων θα μεγαλώσει κι άλλο και θα φτάσει περίπου τα 4,90 μέτρα σε μήκος, ενώ αισθητικά θα ακολουθεί τη λογική του τετράθυρου κουπέ.

Μάλιστα, η οροφή θα έχει πιο έντονη κλίση και για αυτό θα αυξηθούν οι διαστάσεις σε συνδυασμό με +5 εκ. στο μεταξόνιο. Τα μηχανικά μέρη και γενικότερα το σασί θα προέρχεται από το γνωστό Passat, ενώ η top εκδοχή θα είναι η plug-in υβριδική GTE με συνδυαστική απόδοση στα 218 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!