NEA

Άκρως εντυπωσιακή η Piecha Mercedes-AMG GT-RSR

Piecha-Mercedes-AMG-GT-RSR (11)

Ο βελτιωτικός οίκος Piecha παρουσίασε την δική του εκδοχή για το γερμανικό supercar με μία πολύ επιθετική διάθεση που αρέσει…

Piecha-Mercedes-AMG-GT-RSR (4)Η GT RSR των 612 ίππων έχει αναβαθμιστεί ριζικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο αμάξωμα και την αεροδυναμική του. Μπροστά υπάρχουν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, φαρδύτερα σπόιλερ, μία μεγάλη πτέρυγα στο πίσω μέρος και γενικότερα πολλές βελτιώσεις για μεγαλύτερο downforce (κάθετο αεροδυναμικό φορτίο). Πέρα από τον τεράστιο πίσω αεροδυναμικό διαχύτη με ενσωματωμένο το φως της όπισθεν, υπάρχουν και μικρές αισθητικές αλλαγές, όπως τα πέντε κάθετα LED στα πίσω φώτα, ενώ για σούπερ ήχο εγγυάται το σετ από τις νέες χρωμιωμένες τετραπλές απολήξεις (90 χλστ.!).

Piecha-Mercedes-AMG-GT-RSR (8)Αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση με νέα ρυθμιζόμενα ελατήρια και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, ενώ οι τροχοί 19 και 20 ιντσών φορούν λάστιχα 275/35 και 305/30 (μπροστά και πίσω, αντίστοιχα). Για την περίσταση ο twin-turbo V8 αποδίδει 612 άλογα και 840 Nm με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 3,7 δλ. και τελική στα 330 χλμ./ώρα.

SMS==> Οδηγούμε τις Mercedes-AMG GT S & A 45!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!