NEA

Και off-road εκδοχή για το Volvo V90 [vid]

Η Cross Country εκδοχή του V90 θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο σαλόνι του Παρισιού, αρχές Οκτωβρίου…

2017-volvo-v90-cross-countryΣτο παραπάνω teaser βίντεο θα δείτε τις crossover στέϊσον εκδοχές από προηγούμενης γενιάς μοντέλων Volvo με τους Σουηδούς να θέλουν να δώσουν έμφαση στο γεγονός πως ήταν από τους πρωτεργάτες στην συγκεκριμένη «υποκατητηγορία». Το V90 CC θα βασίζεται στο V90 και θα ξεχωρίζει από την γνωστή συνταγή με το υπερυψωμένο αμάξωμα και τα προστατευτικά πλαστικά του αμαξώματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η αντίστοιχη έκδοση του S60 CC στην βρετανική αγορά σταμάτησε να διατίθεται λόγω της πολύ χαμηλής ζήτησης (πωλήθηκαν μόλις 34 αυτοκίνητα), αλλά το V90 CC αναμένεται να καλύψει την χασούρα λόγω της εμβληματικής σχεδίασης και της καλής τιμής πώλησης (σε σχέση με το Audi A6 Allroad).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!