NEA

Το Nurburgring συνεχίζει ακάθεκτο… [vid]

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η Porsche είχε ανακοινώσει πως στην Πράσινη Κόλαση το ταχύτερο σεντάν του κόσμου είναι η Panamera…

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio NurburgringΈστω και λίγο καθυστερημένα, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι Ιταλοί, έσπευσαν να ανακτήσουν τα σκήπτρα ανακοινώνοντας νέο χρόνο στο Nurburgring με 7:39 καταρρίπτοντας το 7:38 της Porsche Panamera Turbo με τον V8 των 550 ίππων. Η Giulia Quadrifoglio (V6 3.0 twin-turbo με 510 άλογα) που έκανε τον χρόνο των 7:32 ήταν εξοπλισμένη με το προαιρετικό αυτόματο 8άρι κιβώτιο με οδηγό τον επαγγελματία αγωνιζόμενο Fabio Francia.

Βέβαια, όσο και αν οι Ιταλοί θέλουν να τονίζουν στο πόσο γρήγορη (και πλέον ακριβή) είναι η νέα Giulia, η Panamera τοποθετείται σε ένα πιο upper class πεδίο και για αυτό στο ρεκόρ της αναφέρεται ως ένα «σούπερ πολυτελές σεντάν» που θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα αντίστοιχο ρεκόρ π.χ. μίας Maserati Quattroporte. Όπως και να έχει το θέμα, πάνω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο των Ιταλών και κάτω της Porsche (αξίζει να βάλετε ήχο).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!