NEA

Στον αέρα το νέο Gymkhana 9 του Ken Block [vid]

Το Gymkhana 9 μας δείχνει την επιστροφή του Block στις ρίζες του, δίνοντας έμφαση στην ωμή οδηγική δράση με ένα πιο απλό φόντο…

Ken Block Returns With New Gymkhana NineΤο 2016 σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για το Hoonigan Racing Division αλλά και για τον Monster Energy Ken Block, καθώς κυκλοφόρησε το δεύτερο Gymkhana video του για φέτος με τίτλο Gymkhana NINE: Raw Industrial Playground. Τα γυρίσματα διήρκησαν τέσσερις μέρες και έγιναν σε διάφορους εγκαταλελειμμένους βιομηχανικούς χώρους στη Δυτική Νέα Υόρκη. Το Gymkhana NINE: Raw Industrial Playground μας θυμίζει τα πρώτα δύο Gymkhana video και μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε την πιο άγρια οδηγική εκδοχή του Block.

«Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω στη φιλοσοφία των πρώτων Gymkhana» είπε ο Block. «Το να τρέχεις μέσα σε μια ολόκληρη πόλη έχει πολύ ενδιαφέρον και το διασκέδαζα, αλλά νιώσαμε την ανάγκη να γυρίσουμε στα βασικά, ειδικά τώρα με το νέο Ford Focus RS RX θέλαμε να είναι το επίκεντρο του video. Συνεργαστήκαμε επίσης με τo Forza Horizons 3 videogame, το οποίο μας ενέπνευσε για μερικά tricks. Όλα πήγαν τέλεια και είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα».
Τα δύο tricks που εμπνεύστηκαν από το Microsoft’s Forza Horizons 3 videogame, είναι η στιγμή που ένα ελικόπτερο κρατά στον αέρα το νέο Ford Raptor 2017, ενώ ο Block κάνει donuts τριγύρω του, όπως επίσης η σκηνή που ο Block driftάρει μπροστά από ένα κινούμενο τρένο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button