NEA

Έλεγχος ηλεκτρικών Ford από app του smartphone

Drivers Can Now Use a Smartwatch to Check That Their Ford Electr

Επιπρόσθετα η εφαρμογή επιτρέπει στους οδηγούς να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητό τους από απόσταση…

Drivers Can Now Use a Smartwatch to Check That Their Ford ElectrΜε την εφαρμογή MyFord Mobile για smartwatch, οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών Ford Focus ή των υβριδικών C-Max μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και την αυτονομία ή να εμφανίζουν στοιχεία από το πιο πρόσφατο ταξίδι τους, καθώς και να λαμβάνουν οδηγίες για να επιστρέψουν στο ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. «Οι οδηγοί μπορούν με τη βοήθεια του smartwatch τους να ελέγχουν σημαντικές ενδείξεις του οχήματος, να μαθαίνουν την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και την υπόλοιπη αυτονομία» σχολίασε ο Bart Himschoot, μηχανικός, Connected Vehicles & Services, της Ford Ευρώπης. «Επίσης δεν θα χάνουν άσκοπα το χρόνο τους περιμένοντας στο σταθμό φόρτισης ούτε θα μπλοκάρουν τη θέση ενός άλλου ηλεκτρικού οχήματος.»

Drivers Can Now Use a Smartwatch to Check That Their Ford ElectrΗ λειτουργία εντοπισμού του οχήματος που καθοδηγεί τον οδηγό να επιστρέψει σε αυτό, γίνεται με τη βοήθεια των Google maps, ενώ για το πιο πρόσφατο ταξίδι, η εφαρμογή εμφανίζει την απόδοση καυσίμου του C-Max, ή την αντίστοιχη κατανάλωση για το Focus Electric, καθώς και την απόσταση που έχει διανυθεί και τις επιδόσεις των φρένων και του οδηγικού στυλ. Επίσης εμφανίζεται ένα σκορ οδήγησης, το οποίο βελτιώνεται με το αποδοτικό φρενάρισμα, τη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας ταξιδιού και την ομαλή επιτάχυνση. Οι οδηγοί με καλά αποτελέσματα επιβραβεύονται με πράσινα φύλλα που απεικονίζονται στη οθόνη του οχήματος.

Drivers Can Now Use a Smartwatch to Check That Their Ford ElectrΗ εφαρμογή MyFord Mobile, η οποία έρχεται να συμπληρώσει το site MyFord Mobile, διατίθεται στα Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά από τα Apple App Store και Google Play, και είναι συμβατή με Android Wear και Apple Watch smartwatches. Στα ρολόγια με στρογγυλό καντράν, τα στρογγυλά όργανα εναρμονίζονται αισθητικά με την πρόσοψη. Στο ορθογώνιο Apple Watch, ο χρήστης έχει πρόσβαση στη λειτουργία άμεσης απεικόνισης: με μία απλή κίνηση-σάρωση προς τα επάνω στην οθόνη-διεπαφή, ενεργοποιεί άμεσα την εφαρμογή.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!