ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έξι νέες Alfa Romeo έως το 2020

Alfa-plans

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ιταλική φίρμα ετοιμάζει την αντεπίθεσή της μέσα στα επόμενα χρόνια, αναπτύσσοντας τη γκάμα της σε νέες κατηγορίες.

Η είδηση αυτή δεν είναι απαραίτητα καινούργια, αφού από πέρυσι το καλοκαίρι συζητιέται η ανάπτυξη νέων μοντέλων στη γκάμα της, με στόχο να επανέλθει ως εταιρία στο προσκήνιο και να σταθεί στα πόδια της εμπορικά, στηρίζοντας παράλληλα τον όμιλο FCA στον οποίο ανήκει. Πλέον όμως υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Πέρα από τη Stelvio, το νέο SUV της εταιρίας που αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγους μήνες στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, το πράσινο φως για παραγωγή έχει πάρει ένα μεγάλο σεντάν, το οποίο λογικά θα έρθει να ανταγωνιστεί -τουλάχιστον σε δυναμισμό- τις BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class. Στα εκτός δρόμου θα ακολουθήσουν δύο ακόμα SUV, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία γύρω από αυτά. Τέλος, προς τα τέλη της δεκαετίας αναμένουμε και τον αντικαταστάτη της Giulietta, στην μικρομεσαία κατηγορία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!