NEA

Ποιες είναι οι νέες Alfa Romeo που θα δούμε στα επόμενα χρόνια;

Alfa Romeo future lineup rendering  LP Design

Ο ισχυρός άντρας του ομίλου FCA Sergio Marchionne είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό την αντεπίθεση της Alfa Romeo…

Ο βασικός στόχος της Alfa Romeo είναι η αύξηση των πωλήσεων -από τις 70.000 που είναι το χρόνο- στις 400.000, μέχρι το τέλος της δεκαετίας και για να επιτευχθεί αυτό δεν αρκεί μόνο η Giulia αλλά μια πλήρης γκάμα. Βασισμένη στις μέχρι τώρα πληροφορίες η LP Design μας παρουσιάζει μερικές από τις πιθανές επερχόμενες Alfa με την Giulietta στη βάση, και την Alfetta στην κορυφή, η οποία από πλευράς διαστάσεων θα προσεγγίζει αυτές της Maserati Quattroporte, ενώ στα πλάνα υπάρχει σίγουρα το Kamal (αν λέγεται έτσι το SUV που έχει προ-αναγγελθεί εδώ και πάνω από μία δεκαετία!).

Το άλλο μοντέλο που θα κατασκευαστεί σίγουρα είναι η Spider, που μπορεί να έχει και το πρόθεμα 6C μπροστά προκειμένου να δημιουργηθεί μαζί με την 4C μια γκάμα σπορ μοντέλων, ενώ από τη στιγμή που θα υπάρχει είναι εύκολο να προκύψει τόσο ένα κουπέ όσο και μια αγωνιστική εκδοχή. Ακριβώς όπως εύκολο είναι να προκύψει και η στέισον παραλλαγή της Giulia που θεωρείται βέβαιη, όσο και άλλες με πιο off road χαρακτηριστικά, αλά Allroad. Τι από όλα αυτά θα υλοποιηθεί θα το δούμε με τον καιρό, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!