ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανέωση για το Audi Q3

audi-q3-facelift

Με μία σειρά στιλιστικές αλλαγές αλλά και μία νέα έκδοση εξοπλισμού, η Audi αποφασίζει να δώσει μια φρέσκια νότα στο δημοφιλές της SUV.

audi-q3-facelift-2Εστιάζοντας στην τόνωση του δυναμισμού, το ανανεωμένο Q3 φέρει έναν επανασχεδιασμένο, πιο επιθετικό προφυλακτήρα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αλλά και μικροδιαφορές στη γρίλια μπροστά. Αντίστοιχα, ο χρωματισμός Tundra Brown αντικαθίσταται από τον Camouflage Green. Για όσους ψάχνουν για κάτι πιο σπορτίφ, το εξωτερικό πακέτο S Line προσθέτει ένα νέο μπροστινό skirt, εισαγωγές σε σχήμα διαμαντιού και high-gloss γρίλιες.

audi-q3-facelift-3Από το πακέτο S Line προκύπτει και η έκδοση S Line Competition Special Edition, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη γκάμα του Q3. Αυτή φέρει τροχούς ελαφρού κράματος 19 ιντσών με μαύρες λεπτομέρειες, καλύμματα καθρεφτών, πλευρικά φιλέτα, ράγες οροφής, μαύρο κάτω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα, καθώς και μία διαφορετική αεροτομή. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, η εν λόγω έκδοση φέρει σπορ ανάρτηση και το σύστημα Audi Drive Select, κοστίζοντας στη Γερμανία περίπου 3.000 ευρώ περισσότερα από τις απλές εκδόσεις.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!