ΔΙΑΦΟΡΑ

Grand Tour: Έναρξη στις 18/11 στο Amazon [vid]

1,5 χρόνο μετά την αποχώρησή τους από το Top Gear, το δημοφιλές τρίο των Clarkson, May και Hammond ξεκινάει τη νέα του εκπομπή, που υπόσχεται να μας καθηλώσει.

Το νέο αυτό show αυτοκινήτου θα μεταδίδεται συνδρομητικά κάθε Παρασκευή, στο Amazon Prime, ξεκινώντας από τις 18 Νοεμβρίου. Το μικρό promo του Grand Tour που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικό του τι θα πρέπει να περιμένουμε, καθώς οι συντελεστές του συζητούν για ένα υπερθέαμα ανώτερο των όσων μας είχαν συνηθήσει.

grand_tourΑντί του σταθερού studio, από την εποχή του Top Gear, οι πρωταγωνιστές χρησιμοποιούν πλέον μία τεράστια τέντα, την οποία και στήνουν σε διάφορα μέρη του κόσμου, αλληλεπιδρώντας έτσι με κοινό από περισσότερες χώρες. Ήδη υπάρχουν έτοιμα γυρίσματα από την επική κόντρα των Ferrari LaFerrari/ McLaren P1/ Porsche 918 στην πίστα του Portimao, αποστολές στα Barbados, καθώς και μία βόλτα του Jeremy Clarkson στα γυρίσματα του Game of Thrones.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!