NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη γεύση για την Mercedes-Benz E-Class All Terrain [vid]

Έτοιμη να περπατήσει σε νέα μονοπάτια δηλώνει η γερμανική εταιρία, που λίγες μέρες πριν από την έκθεση του Παρισιού δίνει μία πρώτη γεύση της crossover εκδοχής της E-Class…

mercedes_all_terrainΣτο σχετικό video μπορεί κανείς να πάρει μία ιδέα του νέου αυτού μοντέλου. Προορισμένη να σταθεί απέναντι από τα Audi A6 Allroad και Volvo V90 Cross Country, η νέα E-Class All Terrain διαθέτει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα της δώσουν έναν αέρα περιπέτειας. Πλαστικοί, ενισχυμένοι προφυλακτήρες, πλευρικές ποδιές, ενισχύσεις στους θόλους των τροχών αλλά και μία σειρά συστημάτων που δεν φαίνονται, θα κληθούν να βοηθήσουν την κίνηση του οχήματος σε μέρη μακριά από τον πολιτισμό. Αναφορικά με τον εξοπλισμό, λογικά θα εφοδιάζεται με τα ίδια συστήματα που φέρουν και οι sedan εκδόσεις, συν το 4-Matic σύστημα τετρακίνησης της εταιρίας και μία πνευματική, ρυθμιζόμενη σε ύψος, ανάρτηση. Σε ο,τι έχει να κάνει με τους κινητήρες, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά το φυσικό είναι να διαθέτει μία γκάμα παρόμοια με αυτή των υπολοίπων εκδόσεων. Πολύ πιθανό να δούμε και κάποια plug-in υβριδική έκδοση, ενώ ενδιαφέρον θα έχει η απόφαση των Γερμανών για το αν θα προσφέρουν και μία AMG εκδοχή της.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!