ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teaser από το νέο Audi Q5 [vid]

Με ένα μικρό video η Audi επιβεβαίωσε τις φήμες για την παρουσίαση του νέου Q5 στο Παρίσι, δίνοντας έμφαση, πρωτίστως, στις δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρει.

audi-q5Ένα κορίτσι που τρώει μήλο (apple) και ένα «αγόρι» με μπρελόκ ένα ρομποτάκι είναι αρκετά για να δώσουν το στίγμα ότι το νέο SUV της εταιρίας θα διαθέτει τόσο Apple CarPlay, όσο και Android Auto συνδεσιμότητα. Παράλληλα, στα ελάχιστα πλάνα του συγκεκριμένου video μπορεί κανείς να πάρει μία πρώτη γεύση από το κλειδί, καθώς και από τα χειριστήρια του συστήματος infotainment.

Η νέα γενιά του Q5, η οποία θα αποκαλυφθεί επίσημα σε λίγες μέρες, βασίζεται στη σπονδυλωτή πλατφόρμα MQB του ομίλου, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ακαμψία και μείωση του βάρους κατά 100 κιλά τουλάχιστον, σύμφωνα με πληροφορίες. Αναφορικά με τους κινητήρες, θα ξεκινούν από τα 1.4 λίτρα, με ισχύ 150 ίππων και θα περιλαμβάνουν μία πλήρη γκάμα συνόλων βενζίνης και πετρελαίου. Μεταξύ άλλων, τα σχέδια κάνουν λόγο για μία plug-in υβριδική έκδοση, από το 2017, μία σπορτίφ SQ5 αλλά και την κορυφαία RS, με ισχύ που θα ξεπερνά τους 400 ίππους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!