NEA

Ανανέωση για τα Kia Soul & Carens

KIA-SOUL-2017 (4)

Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη εκδοχή του Soul και του 7-θέσιου πολυχρηστικού, του Carens…

KIA-CARENS-2017-1Tο Carens, που απέκτησε μια πιο χαρακτηριστική εμφάνιση με νέα μάσκα, προφυλακτήρες, πίσω φώτα και τις πάντα απαραίτητες νέες ζάντες. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι οι συνηθισμένες σε τέτοιες περιπτώσεις (ταπετσαρίες, λεπτομέρειες), ενώ αναβαθμίστηκε το infotainment και την υπηρεσία multimedia Kia Connected Service.

KIA-CARENS-2017-2Στο ίδιο μήκος κύματος το Soul έχει μια διαφοροποιημένη μάσκα και πιο τονισμένες ποδιές προκειμένου να τονίζεται και άλλο ο χαρακτήρας crossover. Στο εσωτερικό πέρα από μικροαλλαγές στις επενδύσεις και στο διάκοσμο υπάρχει αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με διασύνδεση smartphones μέσω Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπάρχουν και συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

KIA-SOUL-2017 (1)Σημαντική εξέλιξη είναι η παρουσία ενός νέου 4-κύλινδρου turbo κινητήρα στα 1.600 κ.εκ. -προέρχεται από το Cee’d GT και εδώ αποδίδει 204 ίππους- με 0-100 σε 7,4 δλ. Η εν λόγω έκδοση κινητήρα έχει και πιο σπορ εμφάνιση, με άλλον εμπρός προφυλακτήρα, ζάντες 18 ιντσών και διπλές απολήξεις της εξάτμισης, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει νέο δερμάτινο τιμόνι και κάποιες σπέσιαλ λεπτομέρειες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!