ΑΓΩΝΕΣ

Έτοιμη για τις πίστες η Porsche 911 GT3 Cup!

Porsche 911 GT3 Cup 2017 (3)

Από το 1998 η Porsche έχει πουλήσει περισσότερες από 3.000 αγωνιστικές εκδόσεις GT3 Cup και όπως φαίνεται έχει ως στόχο να αυξήσει ακόμη πιο πολύ το νούμερο αυτό…

Porsche 911 GT3 Cup 2017 (6)Ντεμπούτο κάτω από τους προβολείς του σαλονιού στο Παρίσι κάνει η νέα Porsche 911 GT3 Cup πριν ξεχυθεί στις πίστες για νέες νίκες και τίτλους. Εδώ ο «επίπεδος» ατμοσφαιρικός 6-κύλινδρος των 4,0 λίτρων αποδίδει κάτι λιγότερο από την GT3 RS των 500 ίππων, για την ακρίβεια 485. Ωστόσο, το hardcore στήσιμο προφανώς και δημιουργεί ένα πιο γρήγορο «πιστάδικο» αυτοκίνητο που έχει ένα πλήρες body-kit για βέλτιστη αεροδυναμική (προσέξατε την τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος;).

Porsche 911 GT3 Cup 2017 (5)Το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.200 κιλά, ενώ κάθε Cup που βγαίνει από το εργοστάσιο της μάρκας στο Zuffenhausen (Τσούφενχάουζεν) πηγαίνει στο Weissach για δοκιμές πριν την παράδοση. Το ντεμπούτο της 911 GT3 Cup θα γίνει στην επόμενη σεζόν του Porsche Mobil 1, καθώς και στα πρωταθλήματα Porsche Cup της Γερμανίας και της Βορείου Αμερικής.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!