NEA

Άκρως εντυπωσιακό το Hyundai RN30!

Hyundai-RN30-Concept (1)

To πρωτότυπο RN30 βασίζεται στη 3η γενιά i30 και ο λόγος της ύπαρξης του αφορά στην προβολή του σπορ τμήματος N Performance της κορεατικής μάρκας…

Ένα φανταχτερό body-kit με επιθετική διάθεση και πλήρως αεροδυναμικό έχει μεταμορφώσει κυριολεκτικά το αμάξωμα του άκακου i30 σε έναν πραγματικό δαίμονα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό και παραπέμπει σε αγωνιστικό πίστας με τις μεγάλες 19άρες ζάντες, την πίσω φτερούγα, τις εισαγωγές του αέρα, το φαρδύτερο αμάξωμα κατά 30 χλστ., τις «φούστες» κ.α.

Κάτω από το καπό του πρωτότυπου RN30 υπάρχει ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας με 380 άλογα και 451 Nm ροπής. Την μετάδοση έχει αναλάβει ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που μεταφέρει την ισχύ στους τέσσερις τροχούς, ενώ τα διαφορικά είναι περιορισμένης ολίσθησης.

Η Hyundai συνεργάστηκε με την BASF σχετικά με την χρήση πολυμερών με στόχο να εξοικονομηθούν κιλά, ενώ το όλο σασί βρίσκεται 84 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος σε σύγκριση με το νορμάλ i30. Εδώ να πούμε πως οι Κορεάτες σκοπεύουν να λανσάρουν το i30 N αρχές 2017, το οποίο εννοείται πως θα έχει μία πιο προσγειωμένη εμφάνιση και πιθανότατα θα είναι προσθιοκίνητο με μηχανικό εξάρι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!