NEA

Ανανέωση για την γκάμα της Dacia

New Dacia Range - 2017

Το facelift αφορά τα μοντέλα Sander, Sandero Stepway και Logan MCV, και σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές και το Logan…

Οι σημαντικότερες διαφοροποιήσεις εντοπίζονται κυρίως στην μάσκα, όπου σε μία προσπάθεια εκσυγχρονισμού της εμφάνισης των μοντέλων της, η Dacia υιοθέτησε νέα φωτιστικά σώματα, με φώτα LED ημέρας ενώ υπάρχει και μία διαφορετική γρίλια καθώς και επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες. Και στο πίσω μέρος υπάρχουν πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα, ενώ τον δικό τους στυλ προσθέτουν και κάποιες λεπτομέρειες από χρώμιο.

New-Sandero-Stepway-Time-290916-9Στο εσωτερικό έχει γίνει μια προσπάθεια να βελτιωθεί η αίσθηση της ποιότητας, με νέες και πιο όμορφες ταπετσαρίες, ενώ έχουν αλλάξει και κάποια πλαστικά σε επιλεγμένα σημεία. Υπάρχει νέο τιμόνι με τέσσερις ακτίνες, το οποίο μάλιστα στις ακριβότερες εκδόσεις έχει μια ειδική επένδυση πολυτελείας, την οποία η Dacia αποκαλεί Soft Feeling.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη, το πιο σημαντικό νέο αφορά την ενσωμάτωση στην γκάμα των μοντέλων της Dacia του 3-κύλινδρου κινητήρα της Renault SCe με τα 75 άλογα, προδιαγραφών Euro6. Επίσης, υπάρχει μία ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γκάμα του Duster με έκδοση με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, ενώ στον εξοπλισμό, έχουν προστεθεί κάποια έξτρα στοιχεία, όπως η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα Hill Start Asssist, ενώ έχουν προστεθεί και κάποια στοιχεία πρακτικότητας για τους πίσω επιβάτες, όπως μία ποτηροθήκη καθώς και παροχή ρεύματος 12V.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!