NEA

Η Fisker ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτροκίνητο!

FISKER-NEW-SKETCH

Fisker εναντίον Karma; Θα μπορούσε να είναι και έτσι τα πράγματα μιας και ο Henrik Fisker ίδρυσε μία νέα εταιρία θέλοντας να… πάρει πίσω το αίμα του!

Πρόκειται για έναν γνωστό σχεδιαστή που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τη BMW και την Aston Martin. Το 2007 ίδρυσε την ομώνυμη Fisker και παρουσίασε το εντυπωσιακό ηλεκτροϋβριδικό Karma. Ωστόσο, η εμπορική του πορεία δεν ήταν ανάλογη των στιλιστικών κυρίως διακρίσεων που είχε το μοντέλο, με αποτέλεσμα η μάρκα να πτωχεύσει και να την εξαγοράσει η κινεζική Wanxiang που την μετονόμασε σε Karma.

Από το 2017 o Henrik Fisker στοχεύει σε ένα δυναμικό comeback έχοντας πλέον ιδρύσει μία νέα εταιρία, την Fisker Nanotech. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες (μέσα Νοεμβρίου) θα παρουσιαστεί ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τον Fisker να λέει πως θα είναι σχετικά φτηνό και πως χάρη σε νέας τεχνολογίας μπαταρίες η αυτονομία θα φτάνει τα 700 χιλιόμετρα. Εδώ βλέπετε το πρώτο σκίτσο, για να δούμε τι θα δούμε από τον φιλόδοξο σχεδιαστή στην Πόλη των Αγγέλων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!