NEA

Ιταλική χορωδία σε αμερικανικό έδαφος [vid]

To συμβάν καταγράφηκε κατά την αποχώρηση μεγάλου μέρους συμμετεχόντων στο φετινό «Concorso Italiano» που έγινε τον Αύγουστο στο Monterey στην Καλιφόρνια…

gkazia-6Η φετινή εκδήλωση -αποκλειστικά ιταλικών αυτοκινήτων και προτύπων- ήταν αφιερωμένη σε πολλές σημαντικές επετείους, με πιο αξιοσημείωτη εκείνη των 50ών γενεθλίων της Lamborghini Miura. Το 1966 είχαν επίσης παρουσιαστεί η DeTomaso Mangusta και η Alfa Romeo Spider οι οποίες γιόρταζαν και αυτές φέτος, έστω και βρίσκονται -όπως και πολλά σύγχρονα μοντέλα- στην σκιά της Miura.

gkaziaΈνας από τους φανατικούς petrolheads του youtube ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει αμέτρητες Ferrari -από Enzo και F40 μέχρι 599GTB- να βγαίνουν από την κύρια είσοδο του φημισμένου Βlack Horse Golf Club και ξεχύνονται με full γκαζι στον δημόσιο δρόμο εμπρός τους. To ενδιαφέρον πάντως επικεντρώνεται από μία Alfa Romeo Disco Volante, ένα μοναδικό όχημα με ίσως τον καλύτερο ήχο στο βίντεο (τουλάχιστον στα δικά μας αυτιά). Απλά απολαύστε τα βίντεο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!