NEA

Διαρροή για τη νέα BMW 5

BMW-5-Series-leaked 2016 (1)

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα που έχει προγραμματισθεί για αύριο, στο διαδίκτυο τρέχουν οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη νέα 5αρα…

BMW-5-Series-leaked 2016 (4)Εδώ βλέπετε μία έκδοση με το πακέτο M Sport για τη νέα Σειρά 5 της BMW που θα κυκλοφορήσει από το νέο έτος στην ευρωπαϊκή αγορά. Αισθητικά το αμάξωμα -όπως και το ταμπλό- παραπέμπει στο στιλ της νέας Σειράς 7, ενώ βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο που θα συνδυάζει αλουμίνιο και μαγνήσιο με συνολική εξοικονόμηση έως 100 κιλά.

BMW-5-Series-leaked 2016 (3)Στην βάση της γκάμας θα υπάρχουν 4-κύλινδρα μοτέρ , ενώ ψηλότερα θα τοποθετούνται οι 6-κύλινδρες και 8-κύλινδρες εκδόσεις με ισχύ από 200 έως και 450 άλογα (αργότερα αναμένεται η M5). Οι diesel θα αποδίδουν από 150 έως τους 350 ίππους, ενώ θα υπάρχει και υβριδική έκδοση (με το σύστημα της X5) με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και συνδυαστική ισχύς στους 313 ίππους. Για περισσότερα, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!