NEA

H μοτοσικλέτα του μέλλοντος από την BMW [vid]

Η γερμανική εταιρία παρουσίασε το τέταρτο και τελευταίο concept της σειράς Vision Next 100 Series στο πλαίσιο του εορτασμού του ενός αιώνα από την ίδρυσή της…

BMW Motorrad Vision Next 100 (19)Η BMW Motorrad Vision Next 100 αποκαλύφτηκε στο Λος Άντζελες και εκφράζει το όραμα της μάρκας για το πώς θα είναι οι μοτοσικλέτες στο μακρινό μέλλον. Και κρίνοντας από το αποτέλεσμα θα το θέλαμε λίγο πιο κοντινό (το μέλλον) για μια σούπερ «μοτό» που είναι εμπνευσμένη από την R32 του 1923. Ένα από τα πολλά highlight του concept έχει να κάνει με τον αναβάτη που δεν είναι αναγκαίο να φορά κράνος και στολή χάρη στο φανταστικό σύστημα «Self Balancing» που αποτρέπει την μηχανή να πέσει ακόμη και όταν είναι ακίνητη!

Το τιμόνι στρίβει μαζί με το επίσης εξωπραγματικό Flexframe πλαίσιο για καλύτερη στήριξη στις χαμηλές ταχύτητες και καλύτερο κράτημα στις υψηλές. Εννοείται πως υπάρχει πλήρης διασύνδεση με τον αναβάτη να λαμβάνει διάφορα δεδομένα, ενώ μία μοτοσικλέτα που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2058 φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο παρά ηλεκτροκίνητή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!