NEA

Η Audi τελειώνει το R8 e-tron λόγω μειωμένης ζήτησης

Audi-R8_e-tron-2016-1280-04

Το ηλεκτροκίνητο supercar δεν κατάφερε καν να σπάσει το φράγμα των 100 πωλήσεων δίνοντας ένα μήνυμα σε ότι έχει να κάνει με τα σπορ μοντέλα…

Audi-R8_e-tron-2016-1280-0eΟι petrol-heads θα χαμογελούν στο άκουσμα αυτής της είδησης όπου η Audi αποφάσισε να τερματίσει την παραγωγή της ηλεκτροκίνητης εκδοχής του Audi R8 που παρουσιάστηκε πέρυσι τον Μάρτιο, στην Γενεύη. Το R8 e-tron ήταν αποτέλεσμα ενός concept που είχε παρουσιαστεί από την 1η γενιά και πριν από έξι χρόνια, αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις εμπορικές προσδοκίες της μάρκας και ολοκλήρωσε την πορεία του με διψήφιες πωλήσεις, όπως αναφέρει το αμερικανικό Car and Driver. Ένας από τους πιο αποθαρρυντικούς λόγους που το R8 e-tron απέτυχε στην αποστολή του ήταν η πολύ υψηλή τιμή πώλησης του που κυμαινόταν περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ στις ΗΠΑ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!