NEA

Με turbo 1.500άρη κινητήρα το ανανεωμένο Honda CR-V

2017-Honda-CR-V (5)

Η Honda παρουσίασε στις ΗΠΑ την επόμενη γενιά CR-V που έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και το νέο 4-κύλινδρο turbo κάτω από το καπό με ισχύ στα 190 άλογα!

2017-Honda-CR-V (9)Η Honda μπαίνει όλο και περισσότερο στο downsizing με τη νέα έκδοση στα 1.500 κ.εκ που θα πλαισιώσει τον αξιόλογο ντίζελ 1.6 i-DTEC. Συγκεκριμένα, ο νέος turbo κινητήρας αποδίδει 190 άλογα και 242 Nm ροπής από τις 2.000 έως τις 5.000 σ.α.λ., ενώ στην εν λόγω έκδοση είναι στάνταρ η τετρακίνηση με εναλλακτικό το κιβώτιο CVT (στάνταρ το χειροκίνητο 6άρι).

Από αισθητικής πλευράς υπάρχει μία ριζική ανανέωση που φρεσκάρει σε μεγάλο βαθμό το αμάξωμα του CR-V στα σημεία, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει σημαντικά αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών, προαιρετικός πίνακας οργάνων με ψηφιακές ενδείξεις και νέα οθόνη πολυμέσων. Εδώ να πούμε πως η διάθεση του -για πρώτη φορά- turbo νέου CR-V και της 5ης του γενιάς (θα βασίζεται σε εντελώς νέα πλατφόρμα), θα ξεκινήσει τέλη 2017 με αρχές 2018.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!