BLOGNEAΔΙΑΦΟΡΑΝίκος Ι. Μαρινόπουλος

Τραγωδία! Η Apple δεν θα κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο! [blog]

APPLE-CAR-RENDERING (4)

Δυστυχώς οι φανατικοί οπαδοί του μήλου δεν θα μπορέσουν να διευρύνουν την συλλογή τους με ένα λευκό αυτοκίνητο στο γκαράζ τους…

Αφού φρόντισαν να διαρρεύσουν τα περί Titan Project σχετικά με την παραγωγή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, οι άνθρωποι της Apple βολιδοσκόπησαν την κατάσταση, τα έβαλαν κάτω και προφανώς θεώρησαν πως το άνοιγμα παραήταν μεγάλο. Έτσι, σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θα επικεντρωθεί στην εξέλιξη της αυτόνομης τεχνολογίας, ενώ το μεγάλο φιάσκο είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση και μετάθεση περίπου 1.000 μελών της ομάδας του project.

apple-carΑν τελικά η Apple δεν εγκαταλείψει την σκέψη για ένα δικό της αυτοκίνητο (η τελική απόφαση θα παρθεί τέλη 2017), τότε αυτό θα γίνει μόνο με συνέργειες, όπως οι φήμες που ακούσαμε τελευταία με την McLaren. Αν και η όλη υπόθεση θα παραμείνει στα χαρτιά από ότι φαίνεται, όχι μόνο με την βρετανική φίρμα, αλλά γενικότερα. Βλέπετε μία εταιρία όπως η Apple που άλλαξε τον κόσμο της πληροφορικής και της επικοινωνίας είναι κομματάκι δύσκολο να συμβιβαστεί με οτιδήποτε πέρα από το τέλειο, όπως λένε οι «απλάκηδες».

Πάντως, αν μας ρωτούσατε θα σας απαντούμε πως το Apple Car θα έβγαινε μόνο σε λευκό. Και αν μας ρωτούσατε ξανά θα σας λέγαμε πως δεν υπήρχε περίπτωση η Apple να κατασκευάσει από μόνη της ένα αυτοκίνητο. Άλλωστε, αυτά τα έχουμε γράψει πολλάκις εδώ στο caroto.gr απογοητεύοντας όσους υποστήριζαν ή έγραφαν το αντίθετο. Βλέπετε, η παραγωγή ενός αυτοκινήτου δεν είναι καθόλου εύκολη, ρωτήστε τον Elon Musk (ή καλύτερα τον Γκούγκλη) πόσο μέσα μπαίνει για κάθε Tesla που κατασκευάζει..

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!