NEA

BMW M4 DTM Champion Edition με 500 άλογα

BMW-M4-DTM-CHAMPION-EDITION (1)

Η τιμή καθεμίας από τις συνολικά, όπως είπαμε, 200 BMW M4 DTM Champion Edition που θα κατασκευαστούν, είναι 148.500 ευρώ (Γερμανία).

BMW-M4-DTM-CHAMPION-EDITION (2)Για 2η φορά στην καριέρα του ο οδηγός της BMW Marco Wittmann στέφθηκε πρωταθλητής του DTM και για να τιμηθεί το γεγονός αυτό οι Γερμανοί αποφάσισαν να λανσάρουν, όπως είθισται μετά από ένα τέτοιο γεγονός, τη DTM Champions Edition. Σε σχέση με τη νορμάλ έκδοση η Μ4 DTM Champion Edition διαθέτει την τεχνολογία ψεκασμού νερού που χρησιμοποιείται ήδη στη M4 GTS και αποδίδει 500 ίππους και 600 Νm (+60 άλογα και +50 Nm).

BMW-M4-DTM-CHAMPION-EDITION (3)Οπτικά η ειδική έκδοση της M4 διαθέτει αεροδυναμικά στοιχεία στο χρώμα του ανθρακονήματος, χαρακτηριστικές ρίγες στο αμάξωμα για πιο racing στιλ, αυστηρά διθέσιο εσωτερικό roll-bar, μπάκετ με σκελετό από ανθρακόνημα, επένδυση από δέρμα και αλκαντάρα κ.α. Χάρη στην χρήση ανθρακονήματος στην οροφή, στο καπό, στη βάση του ταμπλό και στον πίσω διαχύτη το βάρος έχει μειωθεί σημαντικά με το 0-100 να πετυχαίνεται σε μόλις 3,8 δλ., ενώ η τελική θα περιορίζεται στα 305 χλμ./ ώρα. Η BMW M4 DTM Champion Edition θα κατασκευαστεί συνολικά σε 200 αντίτυπα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!