NEA

Με πίσω κίνηση τα επόμενης γενιάς Audi;

Audi-A4-2016-1280-0e

Οι οικονομικές φουρτούνες που έχει να αντιμετωπίσει ο όμιλος VW θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στην παραγωγή των μοντέλων της Audi…

Audi-A4-2016-1280-89Σύμφωνα με το έγκριτο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel η Audi θα πρέπει να μειώσει τα έξοδα της ώστε να εξομαλυνθούν τα οικονομικά ζητήματα του ομίλου VW ελέω του dieselgate. Ανάμεσα σε αυτές τις περικοπές θα μπορούσε να είναι η πλατφόρμα MLB στην οποία βασίζονται όλα τα μεγάλα Audi (από το Α4 έως το A8, από το Q5 έως το Q7). Αυτή η πλατφόρμα θα μπορούσε να αντικατασταθεί από την MSB της Porsche.

Και αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε αυτόματα μοντέλα όπως π.χ. τα επόμενης γενιάς A6 και Α7 θα είναι υποχρεωτικά πισωκίνητα ή τετρακίνητα, ενώ για τα A4 και Α5 θα συνεχίσει να μεταφέρεται η ισχύς μπροστά αλλά με βάση την πλατφόρμα MQB από το VW Passat. Ήδη έχουν αρχίσει οι περικοπές αφού πρόσφατα είχαμε γράψει για το R8 e-tron, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή της Audi στην κατηγορία LMP1 μετά τη απόλυτη κυριαρχία της στο  Le Mans.

Audi-A4-2016-1280-8c

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!