NEA

6 σπέσιαλ Ford στην SEMA 2016

vmp-mustang-1

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Λας Βέγκας και στην έκθεση SEMA θα δώσουν το παρόν αρχές Νοεμβρίου αρκετά tuning μοντέλα με εργοστασιακή σφραγίδα…

cjpony-mustang-1Η Ford θα παρουσιάσει 6 εξατομικευμένες και μεταποιημένες εκδοχές της 6ης γενιάς Mustang με τον Ecoboost των 2,3 λίτρων να αποκτά έναν μηχανικό υπερσυμπιεστή της TVS και την μέγιστη ισχύ να εκτοξεύεται στους 851 ίππους και τα 953 Nm ροπής. Πέρα από την αναβάθμιση του κινητήρα υπάρχουν ελατήρια της Roush, φρένα της Brembo, λάστιχα Michelin Sport Cup 2, βαφές στρατιωτικής παραλλαγής και διάφορα εξαρτήματα από την Mustang GT350R.

stitchcraft-mustangv2-2-1Η ανοιχτή Pearl Orange Mustang περιλαμβάνει intercooler της AFE, σύστημα νίτρο, «σπαστή» ανάρτηση, φρένα της Wilwood, ζάντες της Forgeline κ.α. To Speedkore Performance έχει διπλό «κομπρέσορα» της Whipple, ανάρτηση Eibach, τροχούς HRE, κάρμπον body-kit και πολύ δέρμα στο εσωτερικό. Το κοκκινόμαυρο Mustang της MRT είναι επίσης σπέσιαλ turbo, όπως και αυτό με την βαφή Stealth Gray, ενώ το Shelby GT350 του 1966 έρχεται από την Revology Cars που μπορεί να έχει ρετρό εμφάνιση, αλλά εκσυγχρονισμένο σασί με πολλές αναβαθμίσεις.

mrt-mustang-1

speedkore-mustang-1

revologymustang-1

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!