NEA

Ανανέωση για το Skoda Octavia [vid]

H Octavia περνά από ένα αρκετά έντονο facelift αποκτώντας νέα μάσκα και διαιρούμενους μπροστινούς προβολείς που προσδίδουν μία πιο κομψή εμφάνιση…

Skoda Octavia facelift 2017 (3)Το πλήρωμα του χρόνου για την Octavia έφτασε και οι Τσέχοι έδωσαν στην δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία που αφορούν αλλαγές κυρίως στον αισθητικό τομέα. Η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει με την εντελώς νέα μάσκα με διπλά, χωριστά φωτιστικά σώματα (τα οποία παραπέμπουν στην Ε-Class W212), ενώ στο υπόλοιπο αμάξωμα οι αλλαγές είναι διακριτικές. Επανασχεδιασμένοι είναι οι προφυλακτήρες, πίσω υπάρχει νέα γραμματοσειρά του ονόματος, ενώ υπάρχουν και νέας ζάντες από 16 έως 18 ίντσες.

Skoda Octavia facelift 2017 (1)Εις τα ενδότερα υπάρχουν αλλαγές σε ποιοτικό επίπεδο, οι πιο βασικές εκδόσεις διαθέτουν touch-screen, ενώ οι top το νέο σύστημα πολυμέσων Columbus με μεγάλη οθόνη αφής 9,2’’. Πλουσιότερους είναι ο εξοπλισμός με διάφορα συστήματα υποβοήθησης που προέρχονται από την Superb, όπως είναι το σύστημα προστασίας πεζών, ή με το αναβαθμισμένο σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να διαθέτει συστήματα όπως το Rear Traffic Alert, το Blind Spot Detection καθώς και την υποβοήθηση για κίνηση με τρέιλερ.

Skoda Octavia facelift 2017 (4)Η ανανεωμένη Skoda Octavia θα λανσαριστεί από τις αρχές 2017 με την βασική έκδοση να είναι η 1.0 TSI, ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει διαθέσιμο και το αυτόματο DSG, ενώ οι ισχυρότεροι κινητήρες θα συνδυάζονται προαιρετικά με τετρακίνηση και σύστημα παραμετροποίησης σασί (DCC ή Dynamic Chassis Control).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Απορώ με τα σχεδιαστικά γραφεία τους… από μπροστά μου θυμίζει Lexus GS προηγούμενης γενιάς (ή έστω και E-class όπως λέτε) – επομένως θέλουν να δείξουν ότι ανεβαίνουν ποιοτικά κατηγορία… αποδεκτή (αν και αμφιλεγόμενη). Και πας πίσω και βλέπεις το ίδιο φανάρι με αυτά που χρησιμοποιούν τα Fabia / Octavia. Για ποιά ποιοτική αναβάθμιση μιλάμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!