NEA

Στο τελικό στάδιο το νέο Opel Insignia [vid]

Η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Insignia Grand Sport θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2017 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης…

The new Opel Insignia Grand SportΣε μία κίνηση εντυπωσιασμού η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες με καμουφλάζ για το νέο Opel Insignia Grand Sport, το οποίο βασίζεται σε εντελώς νέα αρχιτεκτονική και υιοθετεί μακρύτερο μεταξόνιο (+ 90 χλστ.). Ωστόσο, χάρη στους κοντύτερους εμπρός και πίσω προβόλους, είναι μόλις 55 χλστ. μακρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ το κατά 10 χλστ. φαρδύτερο μετατρόχιο και η κατά 30 χλστ. χαμηλότερη γραμμή οροφής θα τονίζουν ένα πιο αθλητικό στιλ.

The new Opel Insignia Grand SportΣύμφωνα με την Opel, στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων των μηχανικών ήταν η αξιοποίηση χώρου και η εξοικονόμηση βάρους: χρησιμοποιώντας ελαφρά υλικά, κατάφεραν να περικόψουν μέχρι 175 κιλά από τη νέα γενιά του μοντέλου. Η βελτιστοποιημένη διάταξη χώρων ωφελεί την ευρυχωρία εσωτερικού, ενώ αξιοσημείωτη είναι η γκάμα κορυφαίων τεχνολογιών.

The new Opel Insignia Grand Sport«Το όνομα Opel Insignia Grand Sport τα λέει όλα. Αντανακλά το δυναμισμό ενός Monza Concept αλλά και την υπερηφάνεια που μας γεμίζουν τα ανυπέρβλητα Opel classic μοντέλα Kapitän, Admiral και Diplomat,» σχολιάζει ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann. «Η μελλοντική ναυαρχίδα μας αντιπροσωπεύει μία νέα διάσταση – η φινέτσα, η φιλοσοφία ελαφρού βάρους και ο σπορ χαρακτήρας συνθέτουν ένα συναρπαστικό κοκτέιλ».

Opel-Insignia-Grand-Sport (2)Με το νέο Insignia Grand Sport, η εταιρεία ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των κορυφαίων μοντέλων της. Το 2008, ο προκάτοχός του εγκαινίασε μία νέα εποχή Opel σε επίπεδα εξέλιξης και σχεδίασης – και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό: μέχρι σήμερα, έχουν πουληθεί πάνω από 900.000 Insignia, ενώ κατέκτησε τον τίτλο του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς” το 2009. Στο 2013 IAA, η Opel έδωσε μία πρώτη γεύση των μελλοντικών μοντέλων της με το πρωτότυπο Monza Concept Study: ελαφρύ, σπορ, αποδοτικό και με κορυφαία συνδεσιμότητα – αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μελλοντικά Opel.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!