ΑΓΩΝΕΣ

GP Μεξικό: ποινή για τον Vettel, 3ος ο Ricciardo!

F1-GP-MEXICO-RICCIARDO-3RD (1)

O Vettel τιμωρήθηκε με ποινή 10 δευτερολέπτων, με αποτέλεσμα να πέσει στην 5η θέση, πίσω από τις δύο Red Bull και έτσι στο βάθρο ανέβηκε τελικά ως 3ος ο Ricciardo, για τον οποίο έγινε μια ξεχωριστή, μοναχική ομολογουμένως τελετή απονομής.

To GP του Μεξικό δεν έληξε με τη βράβευση των τριών πρώτων οδηγών, μιας και 3 ώρες αφού ανέβηκαν στο βάθρο οι αγωνοδίκες επέβαλαν, μετά από τον Verstappen, ποινή και στο Vettel, που είχε βρεθεί 3ος έπειτα από την τιμωρία του Ολλανδού. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari τιμωρήθηκε για «εν δυνάμει επικίνδυνη οδήγηση» στη στροφή υπ’ αριθμόν 4 σε μια μονομαχία του με τον Ricciardo. Το ειρωνικό είναι πως ο Vettel είχε πρωτοστατήσει προκειμένου να υπάρχει αυτή η ποινή όταν γίνονται αλλαγές πορείας μέσα στην περιοχή επιβράδυνσης, έπειτα από επικίνδυνες μανούβρες του Max Verstappen στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ…

2016 Mexican Grand Prix – Race – Infographics (1)

2016 Mexican Grand Prix – Race – Infographics (2)

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!