NEA

Μία turbo και 4-κύλινδρη Camaro!

camaro-turbo-1

Από την στιγμή που υπάρχει τετρακύλινδρο Mustang ο ασπασμός του downsizing και για την Camaro ακούγεται κάτι παραπάνω από αναμενόμενος…

camaro-turbo-3Στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η Chevrolet θα παρουσιάσει μία concept εκδοχή της Camaro με την πρόσθετη ονομασία «Turbo AutoX». Το στοιχείο που κάνει αυτή την Camaro ξεχωριστή αφορά στον τετρακύλινδρο δίλιτρο τούρμπο κινητήρα που κρύβεται κάτω από το καπό. Οι μηχανικοί υποστηρίζουν πως το ελαφρύτερο μοτέρ δίνει καλύτερη κατανομή βάρους (για καλύτερο ζύγισμα στις στροφές), ενώ υπάρχει διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης (με πιο σφιχτά ελατήρια, νέα αμορτισέρ και χαμηλωμένο αμάξωμα).

camaro-turbo-8Επίσης, υπάρχει ένα «plus performance» κιτ όπως το ονομάζουν, το οποίο έχει ενισχυμένες μπάρες και συνδέσμους στην πίσω ανάρτηση, καθώς και μία θολόμπαρα, ενώ πάει πακέτο με ζάντες 20 ιντσών, ελαστικά 285/35R20 της Goodyear και αναβαθμισμένα εξαπίστονα Brembo μπροστά. Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων έχει νέα κλιμάκωση, υπάρχει νέα εξάτμιση με «φτιαγμένο» ήχο, ενώ το όλο πακέτο συμπληρώνουν τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα που βλέπουμε και στις εικόνες. Για να δούμε αν τα μηνύματα που θα λάβουν οι άνθρωποι της Chevrolet θα είναι τόσο ενθαρρυντικά για να προχωρήσουν σε μια τετρακύλινδρη εκδοχή της Camaro!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!