NEA

Ford Carr-E για όσους βαριούνται… να περπατούν!

La ‘Rueda de Repuesto’ que Puedes Llevar al Trabajo es Sólo

Το Carr-E – που δημιούργησε ο Kilian Vas, μηχανικός συστημάτων της Ford με έδρα στην Κολωνία – ήταν μία από τις 633 προτάσεις για λύσεις προσωπικής μετακίνησης που δημιούργησαν υπάλληλοι της Ford για το Last Mile Mobility Challenge.

Further with Ford Carr-E GraphicΘέμα του διαγωνισμού είναι η δημιουργία ηλεκτρικών, συσκευών προσωπικής υποστήριξης που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των μετακινήσεων σε περιοχές όπου οχήματα δεν επιτρέπονται ή θα αυξήσουν την πρακτικότητα, και θα καθοδηγούν τους οδηγούς να φτάσουν στον τελικό προορισμό αφού παρκάρουν το αυτοκίνητο τους. Το Carr-E can μπορεί να μεταφέρει άτομα ή αντικείμενα έως 120 kg, έχει αυτονομία 22 km και τελική ταχύτητα 18 km/h, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων. Οι χρήστες απλά τοποθετούν το αντικείμενο στη συσκευή και αυτή ακολουθεί έναν ηλεκτρονικό δέκτη  που έχουν στην κατοχή τους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!