NEA

H Bugatti Chiron δοκιμάζεται στο καμίνι της Death Valley [vid]

Οι ειδικοί της Bugatti ταξίδεψαν με τέσσερις Chiron έως τα δυτικά των ΗΠΑ για να προβάλλουν την αντοχή του νέου hypercar σε θερμοκρασίες που έφτασαν έως τους 51,5 βαθμούς Κελσίου!

bugatti-1Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι μηχανικοί στην κατασκευή ενός hypercar δεν έχει να κάνει ούτε με την ισχύ, μήτε με το γενικότερα set-up. Όσο και αν ακουστεί παράξενο το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η θερμότητα αφού οι κατασκευές αυτές και τα εξαρτήματα τους λειτουργούν στο όριο. Έτσι, η Bugatti αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές τεσσάρων Chiron στην περιοχή της Death Valley και μέσα στο καλοκαίρι του 2016 υπήρξαν ημέρες που ξεπέρασαν και τους 50 βαθμούς Κελσίου.

bugatti-chiron-desert-testingΣτο βίντεο φαίνονται και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα παρακολουθούσαν την συμπεριφορά του κινητήρα αλλά και των υπόλοιπων μηχανικών μερών για αρκετές ημέρες και για πάνω 30.000 χλμ. Η ολοκλήρωση της προσπάθειας -και του βίντεο- στο Λας Βέγκας είναι η φυσιολογική κατάσταση για ένα hypercar που κινείται από έναν W16, με τέσσερα τούρμπο και απόδοση στα 1.500 ίππων! Διαβάστε εδώ ένα άρθρο για την Chiron όπου τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!