NEA

Νέες εκδόσεις για την Porsche Panamera και βασικός V6 κινητήρας

Η βασική Panamera ξεκινά στη Γερμανία από τις 88.989 ευρώ, η τιμή για την Panamera 4 είναι από 93.035 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη Executive κοστολογείται από 102.674 ευρώ.

PORSCHE-PANAMERA-EXECUTIVE (1)Η Porsche Panamera θα αποκτήσει μια πιο μακριά έκδοση, η οποία ονομάζεται Executive, με μεγαλύτερο κατά 150 χιλιοστά μεταξόνιο, το οποίο πηγαίνει εξολοκλήρου για την άνεση όσων κάθονται πίσω. Σε συνδυασμό με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη ηλιοροφή, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω, ενερφή πνευματική ανάρτηση. Η Panamera Executive θα είναι διαθέσιμη και με τον καινούργιο βασικό κινητήρα, τον V6 των 2,9 λίτρων, των 330 ίππων και των 450 Nm, που σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι κατά 20 ίππους πιο δυνατός και κατά 1 λίτρο αμόλβδης τα 100 χιλιόμετρα πιο φειδωλός.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!