NEA

10 εκατομμύρια ευρώ για μία LaFerrari!

2014-ferrari-laferrari-1

Όσες LaFerrari έχουν απομείνει από τις 499 όλες και όλες αποκτούν συνεχώς μεγαλύτερη αξία, όπως αυτή που βλέπετε στην οθόνη σας…

2014-ferrari-laferrari-10Πρόσφατα ανακοινώθηκε μία νέα δημοπρασία, όπου ο πωλητής ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ για μία κόκκινη LaFerrari! Ο πωλητής δεν λέει πολλά για την συγκεκριμένη LaFerrari πέρα από το ότι έχει κάνει μόλις 1.700 χιλιόμετρα, αλλά το ταμπελάκι μαρτυρά πως πρόκειται για την υπ’ αριθμόν “1/499”. Κάτι πολύ συνηθισμένο σε όσους την αγόρασαν με καθαρά επιχειρηματικό πλάνο, αφού υπάρχουν δεκάδες LaFerrari που δεν έχουν συμπληρώσει ούτε 1.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Για να μην μιλήσουμε για αυτές που δεν έχουν βγει καν από το γκαράζ(!), περιμένοντας την κατάλληλη ώρα να μαζέψουν τα εκατομμύρια από την πώλησή τους. Υπενθυμίζεται πως η αρχική τιμή για όσους «επιλέχθηκαν» να αποκτήσουν μία LaFerrari ήταν στα 1,5 εκ. ευρώ, αλλά λόγω της αξίας και της τεχνολογίας του hypercar οι τιμές έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!