ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H VW θα κατασκευάζει τις δικές της μπαταρίες

Volkswagen Build Battery Factory In Germany (1)

Ο γερμανικός όμιλος θα επενδύσει στην τεχνολογία και την κατασκευή μπαταριών σε ένα εργοστάσιο που στηθεί στο Salzgitter της Γερμανίας…

Volkswagen Build Battery Factory In Germany (3)Πρόσφατα είχαμε γράψει για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ηλεκτροκίνηση στο εργατικό δυναμικό και στην ανάγκη του VW Group να κατασκευάζει in-house εξαρτήματα από το να τα προμηθεύεται από άλλους. Και στην παρουσίαση του νέου VW Golf το αφεντικό της μάρκας, ο Matthias Mueller, ανακοίνωσε πως θα κατασκευαστεί ένα εργοστάσιο στο Salzgitter που θα κατασκευάζει αποκλειστικά μπαταρίες.

Volkswagen Build Battery Factory In Germany (2)Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο μετά από εκείνη της Tesla Motors για ένα giga-factory στην Ευρώπη, ενώ ήδη η Daimler έχει προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο διευθυντής επιβατικών στην VW, ο Herbert Diess, δεν παρέλειψε να δηλώσει πως «…τα πετρελαιοκίνητα παραμένουν ένας σημαντικός πυλώνας για την μείωση του CO2 και των περιβαλλοντικών στόχων. Οι νέοι Euro 6 πετρελαιοκινητήρες μας είναι πιο καθαροί από κάθε άλλο κατασκευαστή».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!