NEA

Η BMW θέλει να πουλά 100.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα τον χρόνο

bmw-ev-2

Τουλάχιστον τόσα θέλει να πουλά ο CEO της εταιρίας, ο Harald Krueger, και μάλιστα άμεσα ξεκινώντας από το 2017!

bmw-ev-1Όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να βλέπουμε όλο και περισσότερα ηλεκτροκίνητα στους δρόμους, αλλά οι στόχοι της BMW είναι μάλλον υπέρ-αισιόδοξοι. Και από την στιγμή που η BMW δεν έχει διευρύνει την γκάμα της με κάποιο άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο δύσκολα θα πετύχει αυτό το νούμερο που αντιστοιχεί σε όσες EV (Electric Vehicles) πωλήσεις έχει κάνει έως το 2013. Μάλιστα, τόσες είναι όλες μαζί οι συνολικές πωλήσεις της Renault.

Ο Krueger βασίζεται στο γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση και για αυτό θα αυξήσει την παραγωγή, ενώ στην γκάμα θα προστεθεί και το i5. Μάλιστα, για να αντιμετωπίσει την ηλεκτρική επίθεση που ετοιμάζει τόσο η Mercedes με τα EQ, όσο και το VW Group, η BMW σκοπεύει να λανσάρει ηλεκτρικές εκδοχές της Σειράς 3 και Σειράς 7, όπως και της X5. Ακόμη και έτσι όμως το θέμα για τις 100.000 ηλεκτρικά δεν είναι και τόσο παραγωγικό, αλλά κυρίως πρακτικό και φυσικά οικονομικό αφού δεν το λες και φτηνό ένα EV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!