NEA

H Alfa Romeo θέλει, αλλά θα μπορέσει;

160510_Alfa-Romeo_Giulia-Quadrifoglio_04

Αν και το 5ετές πλάνο έχει ήδη εκτροχιαστεί οι Ιταλοί πιστεύουν ακόμη πως μπορούν να λανσάρουν 9 ολοκαίνουργια μοντέλα μέχρι το 2021!

160510_Alfa-Romeo_Giulia-Quadrifoglio_06«Στόχος μας είναι να φτάσουμε τους Γερμανούς, είπε, αλλά δεν πρόκειται να φθάσουμε εκεί γρήγορα, καθώς βρίσκονται σε κάθε κατηγορία ακόμα και σε μικρότερα κομμάτια της κάθε κατηγορίας» δήλωσε σε βρετανικό περιοδικό το αφεντικό της Alfa Romeo, ο Reid Bigland. Aφού, βέβαια, αναγνώρισε την καθυστέρηση, δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το πενταετές πρόγραμμα και να φέρει την εταιρία ως ισάξιο αντίπαλο των Γερμανών κατασκευαστών.

Το ιδιαίτερα αισιόδοξο πλάνο της Alfa Romeo είναι στον αέρα, όχι μόνο στον χώρο των SUV αλλά και στην βάση της γκάμας, με την Giulietta να χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση (και την Μito επίσης). Και σε όλα αυτά θα πρέπει μέχρι το 2021 να έχουν παρουσιαστεί τουλάχιστον ένα μεγαλύτερο sedan από την Giulia, ένα ακόμα μεγαλύτερο SUV από το Stelvio, ένα ακόμα μικρότερο SUV καθώς και ένα νέο σπορ μοντέλο (πιθανόν η “αντικαταστάτης” της Brera). Οι Ιταλοί μπορεί να θέλουν, αλλά το θέμα είναι πως οι Γερμανοί δεν σπάνια αποκλίνουν από τον αρχικό τους προγραμματισμό, ειδικά αν αυτός έχει διάρκεια 5 έτη…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!